De verzorging van mijn huisdier

Als eigenaar ben je begaan met je huisdier en dus ook met zijn vachtverzorging. Veel mensen kunnen met hun huisdier om verschillende redenen niet naar een trimsalon maar je wil toch je huisdier een kwaliteitsvolle verzorging geven.

 

Je huisdier is te angstig, je huisdier wordt oud, je huisdier laat zich moeilijk behandelen in het trimsalon, je huisdier heeft een beperking, er is geen enkel trimsalon in jouw buurt, door je arbeidsactiviteiten lukt het niet om een geschikt moment te vinden bij het lokale trimsalon, je wil zelf tussen de trimbeurten in je dier zijn vacht in een optimale conditie houden… allemaal goede redenen om zelf aan de slag te gaan.

Bij de vachtdokter ondersteunen wij eigenaren die het beste willen voor hun vriend. Of het nu gaat om een hond, kat of konijn wij helpen en informeren je over hun verzorging.

Er zijn 3 mogelijkheden:

  • Je komt naar een demonstratie gegeven door ras specialisten en leert zo hoe je hond te modelleren en kan dan zelf thuis aan de slag gaan.
  • Je zoekt een 3 a 4 gelijkgestemden die ook meer willen leren over de vachtverzorging van hun huisdier en vraagt een groepssessie aan
  • Je vraagt een privé workshop aan en we gaan 1 op 1 aan de slag.

Wil je meer weten? Neem dan snel contact op.